top of page
Webinar: wegwijs op ovdp.net
Webinar: wegwijs op ovdp.net

ma 17 jun

|

Webinar

Webinar: wegwijs op ovdp.net

De website www.ovdp.net is een sleutelelement in onze communicatie. In dit webinar verkennen we alle pagina's en ontdekken we vele, ook minder bekende facetten van onze vereniging. Tevens een unieke gelegenheid om te zien welke waarde je terugkrijgt voor je lidgeld.

Tijd en locatie

17 jun 2024, 20:00 – 21:30 CEST

Webinar

Gasten

Over deze activiteit

In een webinar van een uur verkennen we samen de website van de Orde van den Prince. We focussen vooral op die delen die men niet regelmatig bezoekt. We starten bij het begin, 'het inloggen', want dat kan al een drempel zijn. Welk e-mailadres, welk wachtwoord? En eens ingelogd verschijnen een aantal keuzemogelijkheden die bij een eerste bezoek nogal chaotisch kunnen overkomen. De bedoeling is ook minder bekende aspecten van onze vereniging beter kenbaar maken en zo te laten zien waar overal je lidgeld naartoe gaat.

Een webinar-formule houdt in dat jullie inschrijven en dan een bevestigingsbericht intvangen in julllie mailbox met een link om via PC, tablet of smartphone aan te melden op het gestelde tijdstip. Een webinar is verschillend van een zoom-gesprek in de zin dat er van jullie zijde niets moet gebeuren, tenzij verbonden zijn met internet. Jullie komen niet in beeld, jullie micro blijft gedempt. Het is net alsof jullie uitgesteld naar een digitale TV-uitzending kijken. Maar deze gestreamde YouTube-uitzneding gaat 'live' en dus kan je wel vragen stellen via een chat-functie.

Deze webinar wordt gegeven door Jan Van Daele | Vicepresident Orde van den Prince | Portefeuillehouder Prince-Academie en ITC

Deel deze activiteit

bottom of page