top of page
Image by Filip Andrejevic

Wie kan registreren bij de Prince-Academie?

De Prince-Academie is exclusief voor

  • Princeleden en aspirant-leden

  • Neerlandici extra muros (docenten, studenten en alumni)

  • Belangstellenden die een Princelidmaatschap overwegen

Om in te schrijven voor een activiteit van de Prince-Academie moet men ingelogd zijn..

Ook Prince-afdelingen of vakgroepen Neerlandistiek extra muros kunnen als groep aanmelden. Hier aanmelden.

Nieuw op deze site? 

Stap 1

Registreer of log in

Stap 2

Ga op ontdekking

Stap 3

Schrijf in voor een activiteit

Stap 4

Ev.: meld je als vrijwilliger

Nog vragen? 

Image by Dan Nelson

Registreren en inloggen

Bij een eerste bezoek moet je registreren. Bij volgende bezoeken ga je inloggen.

 

Registreren of inloggen doe je rechts boven deze pagina bij "Inloggen/registreren" (of met de knop hieronder).

 

Bij het registreren moet je je familienaam, voornaam en e-mailadres invullen, een paswoord instellen en enkele keuzeknoppen aanvinken om je 'startprofiel' te bepalen. Dan krijg je een e-mail met de vraag je aanvraag te bevestigen. Je registratie is dan compleet.

 

Van zodra geregistreerd kan je alle afgesloten pagina's bekijken en inschrijven voor de activiteiten van de Prince-Academie.

Normaal zal je browser je loginnaam en paswoord onthouden zodat je bij een volgend bezoek direct toegelaten wordt. Weet je niet hoe je je browser hiervoor moet instellen, ga dan voor meer instructies naar FAQ.

Kom je op deze website terecht via de moederwebsite www.ovdp.net, dan moet je opnieuw inloggen. Zie in FAQ waarom dat technisch niet anders kan. Was je voordien ingelogd in de moederwebsite en keer je nadien terug, dan blijf je daar wel ingelogd.

Persoonlijk profiel
Je persoonlijk profiel

Bij het registratieproces werd je initiële Prince-Academieprofiel opgesteld. Dat profiel kan je op elk moment bekijken en aanpassen.

 

Dit persoonlijke profiel wordt automatisch aangevuld met je activiteiten op het digitale platform. Zo kan je je inschrijvingen voor lezingen of andere evenementen opvolgen, of krijg je een lijst van je eigen berichten of reacties in het Ledenforum.

Om je account, je profiel en je instellingen te bekijken, klik rechts boven op je naam. Dan ontvouwt zich een keuzemenu met jouw persoonlijke pagina's.

Keuzemenu login

Je profiel is ook zichtbaar voor de andere gebruikers van de Prince-Academie. Als je dat verkiest, kan je dat verbergen.

 

Op basis van je profiel kunnen we je gerichte uitnodigingen versturen.

Image by Matúš Kovačovský
Vervolledig profiel
Image by krakenimages

Prince-Academie zoekt vrijwilligers

Voor de werking van de Prince-Academie zoeken we vrijwilligers:

  • Zoom-regisseurs voor babbelboxen en interactieve zoomlezingen: personen met basiskennis van zoom die een zoommeeting willen helpen opzetten en regisseren. Meer weten? Schrijf in voor een thema-babbelbox  zoomen voor gevorderden.

  • Moderatoren voor interactieve zoomlezingen: personen die een zoommeeting animeren, vragen noteren en het debat in goede banen leiden.

  • Blogauteurs: personen die verhalen oppikken binnen het werkkader van de Prince-Academie en daarvan een bericht posten op de website.

  • Beheerders voor het ledenforum: personen die toezicht houden op wat gepost wordt, die discussie of debat initiëren, die vragen van gebruikers behandelen,...

  • Website-experts: personen geïnteresseerd in het opzetten en onderhouden van een website gebaseerd op het WIX-platform.

Indien interesse, meld je via dit formulier

* Alleen mogelijk na registratie en inloggen

Vrijwilligers
bottom of page