top of page

Wat is het verschil tussen een account en een profiel?

Eens je een account hebt (via de registratieprocedure), kan je een profiel maken. Dat gebeurde reeds indirect tijdens de registratie door een aantal bijkomende vragen te beantwoorden, bv. vakgroep, afdeling, interessegebieden. Nadien kan je je profiel verder aanvullen (als je dat wilt), bv. aan welke activiteiten je wil deelnemen, wat je interessegebieden zijn, welke taken je eventueel zou willen opnemen. Je kan ook een profielfoto toevoegen. In principe zijn je profielgegevens zichtbaar voor de andere deelnemers met een account. Maar je blijft uiteraard vrij om deze gegevens in te vullen en al dan niet in de groep zichtbaar te maken. En je kan later je gegevens ook altijd nog aanpassen of op expliciete vraag helemaal laten verwijderen.


Het voordeel van een profiel is dubbel:

  1. je laat zien wie je bent en wat je interesses zijn, wat ontmoetngen met collega's op dit platform vergemakkelijkt (vergelijk een beetje met Linkedin)

  2. Prince-Academie kan je een gericht aanbod doen, door je attent te maken op een interessant evenement of initiatief dat in je 'profiel' past.

Keuzemenu login.jpg
bottom of page