top of page

Wat is het Ledenforum?

Een ledenforum gelijkt wat op een nieuwsblog, maar toch met 1 fundamenteel verschil:

  • In een nieuwsblog kunnen geautoriseerde redacteurs kleine stukjes schrijven en publiceren. Iedere geregistreerde gebruiker kan daarop reageren.

  • In een ledenforum kan elke geregistreerde gebruiker zelf een bericht schrijven en publiceren. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je begint met de keuze van een van de rubrieken. Dan schrijf je een bericht op dezelfde manier zoals je een mail zou opstellen. Je hebt daarbij (beperkte) editeermogelijkheden, maar je kan ook een foto toevoegen. Wat je publiceert, komt op de website, maar blijft alleen zichtbaar voor de geregistreerde gebruikers van de Prince-Academie. Het is dus semi-publiek. Toch is het goed om aandachtzaam te blijven met auteursrechten bij het gebruiken van vooral beeldmateriaal dat niet rechtenvrij is, of bij het citeren van andere auteurs.


  • Tip 1: Je kan te allen tijde je bericht wijzigen, verbeteren of weghalen. Alleen jij hebt dat recht, met uitzondering met een aangesteld forumopzichter of webmaster die voor de goede orde kan beslissen om iets te wijzigen of weg te nemen.

  • Tip 2: Misschien wil je wel reageren op een bericht van een collega Prince-Academicus. Dat kan heel eenvoudig onderaan een gepubliceerde post. Op die manier kan je meningen uitwisselen en een soort debat gaan voeren.

Keuzemenu login.jpg
bottom of page