top of page

Geregistreerd, maar nu? Inloggen na registreren lijkt niet te lukken

Kreeg je een bevestigingsmail tijdens het regsitratieproces en klikte je op 'Bevestig je mail-adres'? Dan ben je heel waarschijnlijk geregistreerd en is je account geactiveerd. Maar toch lijk je vast te zitten en geraak je niet op de website.


Misschien kwam je na het aanklikken van 'Bevestig je mail-adres'  terug op het registratiedocument? Daardoor lijkt het alsof de registratie niet geslaagd is. Als je dan opnieuw je mailadres en paswoord invoert en alle vragen opnieuw antwoordt, komt de boodschap dat het mailadres al bestaat. Maar eigenlijk probeer je dan opnieuw te registreren, terwijl je zou moeten inloggen, want je bent al geregistreerd.


Normaal moet er zich bij het aantikken van 'Bevestig je mail-adres' een nieuw venster openen in je webbrowser waar je ingelogd terechtkomt op de website. Misschien gebeurde dat niet of heb je het niet opgemerkt. Die registratiepagina mag je eigenlijk sluiten en dus keer je best terug naar de homepage van de site gaan om in te loggen.


Dus:

  • Ga naar: www.academie.ovdp.net

  • Kijk bovenaan rechts van de pagina waar staat ‘Inloggen /registreren’

  • Log in met je e-mail en paswoord die je invoerde tijdens het registreren

Nu verschijnt je naam bovenaan rechts en ben je ingelogd 😉.


Je kan vermijden om telkens je e-mail en paswoord te hertypen bij elke nieuwe sessie. Als je webbrowser vraagt om de inloggegevens te bewaren, bevestig dan positief. Wordt die vraag niet gesteld, dan moet je de instellingen van je webbrowser aanpassen. Hier enkele instructies


Nog vragen over registeren en inloggen? Kijk dan op de FAQ-pagina.

Keuzemenu login.jpg
bottom of page