top of page
Dichterlijke gedachten over Mens & Wereld - Ronny Herman
Dichterlijke gedachten over Mens & Wereld - Ronny Herman

ma 10 jun

|

Online Prince-ontmoeting rond literatuur

Dichterlijke gedachten over Mens & Wereld - Ronny Herman

Princelid en auteur Ronny Herman (voorzitter afdeling Hulst) stelt zijn derde boekuitgave voor, een gedachtenbundel getiteld 'Bewust mens zijn': 366 spreuken en blijmoedige tekeningen over mens en wereld, om te ontspannen en te bezinnen.

De registratie is afgesloten
Terug naar thuispagina

Tijd en locatie

10 jun 2024, 20:00 – 21:00 CEST

Online Prince-ontmoeting rond literatuur

Gasten

Over deze activiteit

Tijdens zijn voordracht uit zijn nieuwste bundel ‘Bewust mens zijn’ deelt Ronny Herman  een indringende, soms vrolijke blik op de ontwikkelingen van de mens en de wereld. Hij  presenteert eigen zinspreuken en gedichten die de mens en de wereld spiegelen.  Het uitgangspunt is om hiermee de lezer op een aangename wijze te doen filosoferen over de samenhang van de mens en de wereld

  • De drukbevolkte planeet verwacht een voortdurend balanceren tussen wat we doen en ook laten. 
  • Een bewuste levensbalans die ook uitzicht biedt op een verdere maatschappelijke ontwikkeling, voedselvoorziening, een gezonde leef- en werkomgeving, met ook sociale inclusie.
  • De menselijke voetafdruk op de wereld wordt mede bepaald door het ‘Bewust mens zijn’.

Met een variëteit van 366 spreuken & overwegingen en blijmoedige tekeningen worden we meegenomen in momenten van ontspanning en bezinning.

Wil je meer weten over Ronny Herman en zijn dichterlijke verhalen? Kijk dan op zijn blog: https://menstotmens.blog/  en meer bepaald de pagina over zijn laatste bundel: https://menstotmens.blog/bewust-mens-zijn/ .

Deel deze activiteit

bottom of page